Bloggar att inspireras av

Blogg-fenomenet är fortfarande ett relativt ungt sådan, likt mångt och mycket på internet. Men få entreprenörer har kommit att bli så pass inflytelserika som bloggare inom mediavärlden. Man kan läsa om allt från mode, livsstil och skönhet till sporter, matlagning och resor. Vi på Hackerunit vet att man lätt blir inspirerad av snygga bilder och välskrivna texter. Därför har vi här nedan gjort en lista med tips på bloggar att inspireras av.

Jonnajinton.se

Detta är garanterat en blogg för den fotointresserade som gillar naturbilder. Kvinnan bakom bloggen heter Jonna och är 26 år. Hon är för tillfället bosatt i en liten by i Västernorrland och bloggar om sin vardag och sina äventyr. Tillsammans med välskrivna texter bjuder hon på underbara landskapsbilder av hög kvalitet. Hon är professionell fotograf och även konstnär. Denna blogg kommer garanterat frambringa dina harmoniska och kreativa sidor.

Emmasvintage.se

Är du modeintresserad och har tycke för vintage- och retroinspirerade kläder? Då har du kommit alldeles rätt när du klickar in på Emmas blogg. Här bjuds det på ljusa, fräscha bilder av kläder, accessoarer och inredning av retrostuk. Emma Sundh är bosatt i Stockholm tillsammans med sin make och ettårige dotter, Majken. I sin blogg delar hon med sig av sitt liv, sin vardag och framförallt sitt miljötänk. Hon vurmar för gamla ting och fotar det mesta. Vill du ha inspiration till din garderob, inredning eller livsstil? Klicka in!

bloggar

Motorapa.se

Vill du läsa om bilar och motorer har du kommit alldeles rätt. På motorapas blogg finner du det mesta som berör vardagen hos en riktig fordons-entusiast. Bloggen är mycket allsidig då flera olika skribenter gör inlägg. Bloggens ambition strävas mot att vara Sveriges bästa och mest aktiva bilblogg med högt läsarvärde. Vare sig det gäller att byta fälgar på kärran eller att börja racea, här kommer du definitivt få mycket tips och inspiration.

Showlife.nu

På Showlife får vi följa Lottas liv tillsammans med sin cancer-sjuke man Elias. Lotta är 30 år och för tillfället bosatt i Västerås. I sin blogg skriver hon om vardagslivet med en sjuk familjemedlem, dess upp och nergångar, svårigheter och bagateller, tårar och skratt. Lotta skriver mycket om kost och hälsosamt levande men bearbetar även en stor del av sina egna känslor i inläggen. Här får du inspireras till att inte ta något för givet och att försöka leva i nuet så gott det går, trots motgångar och sorg.

Linneasskafferi.se

Matglad? Javisst! Känner du att du behöver mer inspiration till måltiderna där hemma? Står du med rynkad panna i mataffären på fredagseftermiddagarna utan större produktivitet? Då kommer du garanterat bli peppad av denna blogg. Hos Linnéas skafferi tillverkas allt från efterrätter, bröllopstårtor och lemonad till buffémiddagar, utflyktskost och orientaliska rätter. Med inriktning på alla sorters mål finner du här inspiration till all sorts produktion i köket. Klicka in för att ta del av hundratals smarriga recept och idéer!

Emmisibirier.bloggagratis.se

Låt oss presentera den mest optimala bloggen för en kattälskare! Emmi är göteborgsmamman som följde sina drömmar och började föda upp sibiriska katter. Hon är själv kattalergiker och valde därför uppfödning av just sibiriska katter då dessa är allergivänliga. I sin blogg berättar hon om vardagen som uppfödare och sina generella tankar kring kattavel. I bloggen bifogar hon mycket relevant och intressant fakta tillsammans med högkvalitativa bilder. Detta är en driven kvinna som valde att följa sina drömmar och satsa på det hon älskar.