Nyheter om teknik

Nyheter teknikÄr man en riktig teknik-nörd vet man hur viktigt det är att hänga med i snacket. Man vill veta om de senaste släppen och de nya produkter, teorier och diskussioner som inträder på marknaden. När det gäller dagens digitaliserade samhälle handlar det om att vara påläst för att kunna vara insatt. Därför finns en rad olika hemsidor och forum som behandlar ämnet i fråga. Här kan man läsa om nyheter, spekulationer, rykten, recensioner och givetvis diskutera med andra entusiaster. Vi på Hackerunit är väl införstådda med detta då vi själva är stora entusiaster. Därför har vi sammanställt en lista på de mest populära och praktiska hemsidor som behandlar nyheter om teknik.

M3.idg.se

Här kommer alla teknik- och prylälskare att trivas. På m3.idg.se finner du de senaste nyheterna om coola prylar och elektronik samt teknik. Här uppdateras sidan med nya produkter, lanseringsdatum och tester. Hemsidan erbjuder även ett diskussionsforum för användare där diverse IT-, teknik- och prylrelaterade ämnen flitigt avhandlas. På denna sida handlar det inte bara om datorer, appar och mobiltelefoner. Här kan du även läsa om väckarklockor, huslarm, musikutrustning, surfplattor, biosystem, spelkonsoler, ljudanläggningar, robotar, bilar, motorcyklar, TV-apparater och GPS-sändare. Allt tekniskt som underlättar och underhåller din vardag hittar du information om på denna hemsida. Här kan man lätt fastna och spendera timme efter timme med att läsa om det senaste inom IT-världen. Klicka in och kolla!

Nyteknik.se

Detta är definitivt en av de mer konspiratoriska nyhetssidorna som behandlar teknik. Här presenteras artiklar om nya teorier, ryktad produktioner m.m. Är du intresserad av teknik ur ett forskningssammanhang kommer du njuta av att hänga på denna sida. Här kan du läsa allt från ingenjörsartiklar och digitalisering till teknikrevyer och recensioner. Du kan även smidigt skaffa ett eget konto vilket ger dig åtkomlighet till deras nyhetsbrev som skickas ut dagligen.

Idg.se

Detta är en nyhetssite som gärna belyser finansiella och globala aspekter av teknik och IT. International Data Group grundades 1964 i Boston och finns idag i hela 85 länder världen över. Det svenska dotterbolaget vid namn IDG Sverige kickades igång 1985 och började med utgivning av IT-tidningar i Sverige. På hemsidan kan du läsa om systemutveckling, e-handel, mobilitet och mycket därtill. I och med sitt ursprung är siten och dess nyhetsflöde internationellt lagt. Därför kan du här läsa om teknik-nyheter från hela världen och ta del av multikulturella produkter, recensioner och diskussioner.