Sidor för husrenovering

Var hittar du tips, bilder och byggmaterial?

Letar du efter bra sidor för att renovera ditt hus? Här kommer tips på några bra sidor där du hittar information om allt från tips till var du finner bra, billigt och miljövänligt byggmaterial för att renovera huset eller bygga ett garage. Perfekta sajter för dig som håller på att renovera hus, kök, vardagsrum eller torpet.

Att renovera huset eller bygga ett garage ger ökat värde och hjälper även till att förhöja din livskvalitet. Trots allt så spendera vi en stor del av vårat dygn i hemmet. Leta gärna efter inredningsbloggar för tips om hur du kan gör en lyckad husrenovering. Många ser husrenovering som en härlig hobby och du kan hitta mycket inspiration ifrån bloggar. Inredningsmagasin är en annan bra källa. Idag har även många dagstidningar och kvällstidningar utmärkta hemsidor där du även kan hitta bra tips. Byggföretag och även försäkringsbloggar kan ha speciella sidor om husrenovering.

husrenovering

Några sidor med bra tips

Sajten husrenovering.eu. innehåller både tips om hur man går tillväga och information och länkar om var du kan köpa byggmaterial.

Hemnet är kanske mest känd för att vara en utmärkt sajt för att leta efter nya bostäder men du hittar även bra artiklar om renovering på deras hemsida. Husohem är en populär bostadstidning som också har ett brett och inspirerande utbud med sidor som kan vara till utmärkt hjälp när du planerar att renovera ditt hus.

Tidningen Sköna Hem erbjuder mycket intressant läsning inför husrenovering. På deras online sajt hittar du sidor med allt ifrån ekonomiska faktorer som varför svenskar ofta väljer att låna pengar till husrenovering medan övriga Europa ofta använder sina sparpengar till mer praktiska tips om hur du kan förvandla ditt kök för en billig penning.

Hos Styleroom hittar du massor med bilder från olika husrenoveringar. Tusentals hem och miljontals idéer är slogan på denna sajt som har ett rikt och härligt utbud med före och efter bilder.

Tidningar som Expressen, Aftonbladet och DN har också sidor med intressanta sidor för olika typer av husrenoveringar, allt från mindre projekt till mer komplicerade.

Om du funderar på att bygga ett garage eller renovera ditt garage så hittar du tips hos Garageport Linköping. Här får du hjälp att hitta just den lösningen som passar dina behov och din fastighet.

Miljövänligt

Om du vill göra din renovering eller ombyggnad mer miljövänlig så kika gärna in på försäkringsbolaget Folksams sidor där du finner en rad tips om hur du kan gå till väga för att hitta material som är att föredra ur ett miljöperspektiv.