Spela spel gratis

spel gratisDet finns inget tidsfördriv som är så effektivt som att spela spel. Detta håller nog de flesta med om och sedan datorernas genombrott och tillgänglighet för allmänheten har det inte heller varit något problem att spela spel trots att man är ensam. Det är bara att spela mot datorn! Idag finns hundratals siter på internet som erbjuder gratistjänster där man kan fördriva tiden med att spela spel. Vi har nedanför sammanställt en lista över hemsidor som erbjuder gratis speltjänster där du kan fördriva tiden och ha kul samtidigt!

Spela.se

Spela.se är något av en veteran när det kommer till att spela gratis spel online. Med många års erfarenhet i bagaget har hemsidan byggt ett utbud som inte liknar mycket annat. Här finner du alla sorters spel. Är du intresserad av matlagning, mode, bilar, motorcyklar, smink, dykning, hästhoppning, parkour, fotboll eller sjukvård? Här finner du spel inom alla kategorier.

Spela.se blandar nyproducerade koncept och grafik tillsammans med klassiska, digitaliserade alternativ såsom schack, monopol, memory, patiens och pussel. Siten är under konstant utveckling och en av de senaste funktionerna erbjuder möjligheten att kunna spela flera stycken samtidigt. Du kan även skapa ett konto för att kunna spara dina favoritspel och enkelt och smidigt fortsätta där du avslutade. Detta är ett klassiskt alternativ när du vill spela spel online!

Spelo.se

Även detta är en sida med brett sortiment inom de flesta kategorier. Här finner du racingspel, äventyrsspel, tankespel, temaspel, sportspel, skicklighetsspel, djurspel och spel för flera spelare. Utbudet ökar konstant och det finns en särskild kategori under vilken du hittar de allra senaste spelen på hemsidan. Med hjälp av en simpel design och lättnavigerad design hittar man fort det man letar efter. Och om man inte letar efter något speciellt hittar man lika fort något att spela! Ett perfekt alternativ för den som vill fördriva tiden!

Addictinggames.com

Detta är en internationell hemsida som erbjuder många gratisspel av olika slag. Har man tröttnat på det svenska utbudet är detta garanterat nästa ställe att ta sig till. Siten erbjuder även ett brett sortiment av skjutspel, något som inte är lika etablerat på svenska spelsidor.

Här hittar du också många spel vars tema efterliknar många kända amerikanska filmer och tv-serier. Är du ett fan sen innan kan det vara spännande att träda in i storyn från ett annat håll. Även denna sida erbjuder en multiplayer-funktion som gör det lätt för dig och dina vänner att spela tillsammans. Klicka in på addictinggames.com för att kika på sortimentet!